Entrants

  • Ensalada valenciana5,40€
    normal
  • Amanida mixta7,50€
    normal + tonyina, ou, espàrrec i blat de moro
  • Amanida Mena9,50€
    mixta + pernil, formatge i cranc
  • Amanida de brots amb fruita seca, formatge fresc i panses amb amaniment de mostassa i mel9,50€
  • Espàrrecs 2 salses9,50€
  • Meló amb pernil9,50€
  • Gaspatxo andalús6,50€
  • Crema de verdures de temporada6,50€
  • Bisqué / Crema de Galera i Llagostí9,50€
  • Torrada de formatge fresc amb eriçó i vinagreta de mostassa i mel4,50€
  • Escabetxa de verat o bonic8,50€
    segons mercat
  • Filet d'Anxova 0'0 amb tomàquet2,50€ per unitat
    min. 4
  • Mandonguilles de carn1,50€ per unitat
    min. 4
  • Croquetes de pernil i beixamel1,50€ per unitat
    min. 4
  • Plat de pernil ibèric21€
    100gr.
  • Musclos marinera9,50€
  • Punta o enderrocs a l'andalusa9,50€
  • Peixet fregit9,50€
  • Calamars a la romana9,50€
  • Bacallà en tempura13,50€
  • Calamar a la planxa o Andalusa13,50€
  • Sípia a la planxa13,50€
  • Sepionets a la planxa13,50€
  • Ou de sípia amb salseta d'all-julivert9,50€
  • Tellines de la nostra badia13,50€
  • Pop “sec”16,50€
  • Tonyina trossejada amb salseta d'all-julivert16,50€
  • Fritura petita de peixet-calamar-punta13,50€
  • Fritura gran de peixet-calamar-punta24€
  • Carpaccio de llom ibèric amb vinagreta de mostassa9,50€
  • Carpaccio de peix – Mussola – petit9,50€
  • Carpaccio de peix – Mussola – gran16,50€
  • Mariscs frescos variats150€/kg.
    min. 1/2 kg.
  • Escamarlan de llotja planxa o cuita150€/kg.
    min. 200gr.
  • Gamba vermella de Dénia cuita o planxa180€/kg.
    min. 150gr.
  • Gamba gran de 1a de Dénia
    per encàrrec i segons mercat. Aprox. 1kg.
  • Llagosta i llamàntol cuit o planxa segons pes i mercataprox. 1k 130€
  • Quisquilla cuita o planxa16,50€
    120gr
  • Ostres de viver valencianes4,20€ per unitat
    min. 2
  • Zamburiñas i Navalles fresques a la planxa amb salseta d'all-julivertsegons pes-mida
  • Percebes – Nècores, etc…per encàrrec, segons mercat

Arrossos i Fideus

NOTA: Màxim 2 arrossos / deus diferents per taula amb reserva i “encàrrec”

  • Arròs a Banda13,50€
  • Arròs Negre13,50€
  • Arròs sec o melós de “Senyoret”16,50€
  • Arròs sec o melós de calamar i coliflor16,50€
  • Arròs sec o melós de sípia i carxofa16,50€
  • Arròs sec o melós de ratlla i alls tendres21€
  • Arròs melós de rap i vieira21€
  • Arròs melós amb llamàntol i tòtena24€
  • Arròs sec o melós de carbassa, carxofa i costella16,50€
  • Paella valenciana16,50€
  • Paella de verdures13,50€
  • Paella mixta18€
  • Paella de marisc21€
  • Paella de bacallà, ceba i pebrot16,50€
  • Paella d'espinacs i seitons16,50€
  • Fideus Rosetjats / Negres13,50€
  • Fideuà de peix18€
  • Fideuà de carn i cigrons16,50€
  • Gaspatxo mariner15€
    per encàrrec

Peixos

Tots els plats van acompanyats amb guarnició del dia

  • Llobarro de viver a l'esquena19,50€
  • Daurada de viver a l'esquena18€
  • Lubina o daurada salvatge a la planxa o esquena27€
  • Dentol salvatge a la planxa o esquena33€
  • Peix de la badia a la planxa o fregida18€
  • Moll de la badia a la planxa o fregit18€
  • Rodaball a la planxa24€
  • Llenguado a la planxa21€
  • Rap a la planxa22,50€
  • Rap a la marinera29€
  • Tonyina a la planxa amb salseta d'all-julivert21€
  • Emperador a la planxa amb salseta d'all-julivert16,50€
  • Bacallà en tempura o al vapor amb salsa de taronja18€
  • Graellada de peix i marisc29€
  • Sarsuela de la Casa29€
  • Mero Salvatge de la nostra badia amb les seves torresnes33€
  • Lubina, Daurada o Dèntol salvatges a la sal75€/kg.
    per encàrrec i segons pes de la peça

Carns

Tots els plats van acompanyats amb guarnició del dia

Salses opcionals de formatge blau o al pebre (suplement 3€)

PA I COBERT 2´40 € IVA inclós

  • Entrecot a la planxa19,50€
  • Filet a la planxa24€
  • Xuletes de xai18€
  • Entrecot de Vaca “Casina” Asturiana – “Vacus”29€
    300gr

Carta de vins

Et presentem la nostra carta de vins

Veure carta de vins