Restaurante Mena

Telf: 965 78 09 43

|
top

Menú Dénia
per
la UNESCO

Salaons: Mojama, ous y anxova

Torrada d'eriçó amb formatge fresc i vinagreta de mostassa i mel

Carpaccio de “Polp sec"

Ous de Sepia a la planxa amb la seua “picaeta” d'oli, all i julivert

Fritada de “Peixets variats”

La nostra  famosa Gamba Roja “cuita”. (100gr.)

ARROSSOS
A TRIAR: (Min. 2 pers.)

El més sencill, reconegut y sabrós Arròs a banda ...o Negre, si el desitja.

Arrossos "secs o melosos":
...de Sepia y Carxofes
…de Ratjá y alls tendres
…de Tótena y Viera
…de Carabassa, costilleta y Flor-i-col

Els nostres apreciats “Fideus Rosetjats”

Postres

Surtido de Postres variats de la Casa

Cafés, infusions, etc…

Misteleta tradicional o tinta ó espumoso dolç

40€
Iva inclós… beguda a part

Menú Especial
Mena

Ensalada de la casa + Entrada del dia

Mariscs frescs variats de Dénia (300 gr.)

Arròs a Banda / Negre o Fideus Rosetjats / Negres

Postre de la casa

Cafè i licor digestiu o cava

60€
p.p

Menú Rotes

Ensalada de la casa

Gamba de Dénia (250 gr.)

Arròs a Banda / Negre o Arròs de “Senyoret” o Fideus Rosetjats / Negres

Postre de la casa

Cafè i licor digestiu o cava

60€
p.p

Menú Dénia:
Degustació

Aperitius del dia

100 gr. de marisc variat

Arròs a Banda / Negre o Arròs de “Senyoret” o Fideus Rosetjats / Negres

Postre de la casa

Cafè i licor digestiu o cava

42€
p.p

Menú València

(min. 2 persones)

Ensalada valenciana

Fregit de aperitius variats

Paella Valenciana, Mixta o de Marisc o Fideuà

Postre de la casa

Cafè i licor digestiu

30€
p.p

La carta

entrants
  • Percebes – Nècores, etc …
    (per encàrrec, segons mercat
  • “Zamburiñas” i Navalles fresques a la planxa amb salseta d’all-julivert
    segons pes-mida
  • Ostres de viver valencianes
    3,90€ preu per unitat
    min. 2
  • Gambeta cuita o planxa
    15€
    120gr.
  • “Llagosta” i “gramàntol” bullit o planxa segons pes i mercat
    aporx. 1k. 110€
  • Gamba gran de 1a de Dénia
    per encàrrec i segons mercat. Aprox. 1kg.
  • Gamba roja de Dénia cuita o planxa
    160€/kg.
    min. 150gr.
  • “Cigala” de llotja planxa o cuita
    130€/kg.
    min. 200gr.
  • Mariscos frescos variats
    130€/kg.
    min. 1/2 kg.
  • Carpaccio de peix – Mussola – gran
    15€
  • Carpaccio de peix – Mussola – menut
    9€
  • Carpaccio de llomello ibèric amb vinagreta de mostassa
    9€
  • Fregit gran de peixet-calamar-puntilletes
    21€
  • Fregit menut de peix-calamar-puntilletes
    12€
  • Tonyina trossejada en salsa d’all-julivert
    15€
  • Polp “sec”
    15€
  • Tellines de la nostra badia
    12€
  • Ous de sépia amb salseta d’all-julivert
    9€
  • Sepionets a la planxa
    12€
  • Sèpia a la planxa
    12€
  • Calamar a la planxa o a l’andalusa
    12€
  • Bacallar en tempura
    12€
  • Calamars a la romana
    9€
  • Peixet fregit
    9€
  • Puntilletes o calamarets a l’andalusa
    9€
  • Clòtxines marinera
    9€
  • Plat de pernil ibèric
    18€
    100gr.
  • Croquetes de pernil i beixamel
    1,20€ per unitat
    min. 4
  • Mandonguilles de carn
    1,20€ per unitat
    min. 4
  • Filet d’Anxova 0’0 amb tomaca
    2,30€ per unitat
    min. 4
  • Escabetx de caballa o bonyítol
    7,50€
    segons mercat
  • Tosta de formatge fresc amb eriçó i vinagreta de mostassa i mel
    3,50€
  • “Bisque” / Crema de Galera i “cigales”
    9€
  • Crema de verdures de temporada
    5,70€
  • Gaspatxo andalús
    5,70€
  • Meló amb pernil
    9€
  • Espàrrecs amb 2 salses
    9€
  • Ensalada de brots, fruits secs, formatge fresc amb vinagreta de mostassa i mel
    8,50€
  • Ensalada Mena
    8,50€
    mixta amb pernil, formatge i cranc
  • Ensalada mixta
    6,50€
    normal amb tonyina, ou, espàrrec i dacsa
  • Ensalada valenciana
    4,80€
    normal
arrossos-fideus
  • Gaspatxo de peix / mariner
    15€
    per encàrrec
  • Fideuà de peix
    15€
  • Fideuà de peix
    15€
  • Fideus rosetjats / negres
    12€
  • Paella d’espinacs i aladroc
    15€
  • Paella de bacallar, ceba i pebrera
    15€
  • Paella de marisc
    19€
  • Paella mixta
    16,50€
  • Paella de verdures
    12€
  • Paella valenciana
    15€
  • Arròs sec o melós de carabassa, carxofa i costelleta
    15€
  • Arròs melós de gramàntol i tótena
    22,50€
  • Arròs melós de rap i vieira
    18€
  • Arròs sec o melós de “ratjà” i alls tendres
    18€
  • Arròs sec o melós de sépia i carxofa
    15€
  • Arròs sec o melós de calamar i flor-i-col
    15€
  • Arròs sec o melós del “Senyoret”
    15€
  • Arròs Negre
    12€
  • Arròs a Banda
    12€

NOTA: Màxim 2 arrossos / deus diferents per taula amb reserva i “encàrrec”

peixos
  • Llobarro, Daurada (Orada) o Déntol salvatges a la sal
    65€/kg.
    per encàrrec i segons pes de la peça
  • Mero salvatge de la nostra badia amb els seus cornes (“torreznos”)
    27€
  • Sarsuela de la Casa
    27€
  • Graellada de peix i marisc
    27€
  • Bacallar en tempura o al vapor amb salsa de taronja
    18€
  • Emperador a la planxa amb salseta d’all-julivert
    15€
  • Tonyina a la planxa amb salseta d’all-julivert
    18€
  • Rap a la marinera
    27€
  • Rap a la planxa
    19€
  • Llenguado a la planxa
    18€
  • Rèmol a la planxa
    21€
  • Moll de la badia a la planxa o fregit
    16,50€
  • Llucet de la badia a la plancha o fregit
    16,50€
  • Dèntol salvatge a la planxa o esquena
    27€
  • Llobarro o orada salvatge a la planxa o esquena
    25€
  • Dorada (també Orada) de viver a l’esquena
    16,50€
  • Llobarro de viver a l’esquena
    18€

Tots els plats van acompanyats amb guarnició del dia

carns
  • Entrecot de Vaca “Casina” Asturiana – “Vacus”
    29€
    320gr.
  • Costelles de corder
    16,50€
  • Rellom de “vedella” (o tb jónec) a la planxa
    22,50€
  • Entrecot de “vedella” (o tb jónec) a la planxa
    19€

Tots els plats van acompanyats amb guarnició del dia

Salses opcionals de formatge blau o al pebre (suplement 3€)

PA I COBERT 2´40 € IVA inclós

Reservas
965 78 09 43

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies