Menú Dénia
per
la UNESCO
Salaons: Mojama, ous y anxova
Torrada d'eriçó amb formatge fresc i vinagreta de mostassa i mel
Carpaccio de “Polp sec"
Ous de Sepia a la planxa amb la seua “picaeta” d'oli, all i julivert
Fritada de “Peixets variats”
La nostra Famosa Gamba Roja “cuita”. (100gr.)
ARROCES
A ELEGIR: (Min. 2 pers.)
El més sencill, reconegut y sabrós Arròs a banda ...o Negre, si el desitja.
Arrossos "secs o melosos":
...de Sepia y Carxofes
…de Ratjá y alls tendres
…de Tótena y Viera
…de Carabassa, costilleta y Flor-i-col
Els nostres apreciats “Fideus Rosetjats”
Postres
Surtido de Postres variats de la Casa
Cafés, infusions, etc…
Misteleta tradicional o tinta ó espumoso dolç
48€
Iva incluido …bebida a parte
Menú Especial
Mena
Ensalada de la casa + Entrada del dia
Mariscs frescs variats de Dénia (300 gr.)
Arròs a Banda / Negre o Fideus Rosetjats / Negres
Postre de la casa
Cafè i licor digestiu o cava
65€
p.p
Menú Rotas
Ensalada de la casa
Gamba de Dénia (250 gr.)
Arròs a Banda / Negre o Arròs de “Senyoret” o Fideus Rosetjats / Negres
Postre de la casa
Cafè i licor digestiu o cava
65€
p.p
Menú Dénia:
Degustación
Aperitius del dia
100 gr. de marisc variat
Arròs a Banda / Negre o Arròs de “Senyoret” o Fideus Rosetjats / Negres
Postre de la casa
Cafè i licor digestiu o cava
48€
p.p
Menú Valencia
Ensalada valenciana
Fregit de aperitius variats
Paella Valenciana, Mixta o de Marisc o Fideuà
Postre de la casa
Cafè i licor digestiu
35€
p.p
Entrants
entrantes
- Percebes – Nècores, etc …(per encàrrec, segons mercat
- “Zamburiñas” i Navalles fresques a la planxa amb salseta d’all-julivertsegons pes-mida
- Ostres de viver valencianes4,20€ preu per unitatmin. 2
- Gambeta cuita o planxa16,50€120gr.
- “Llagosta” i “gramàntol” bullit o planxa segons pes i mercataporx. 1k. 130€
- Gamba gran de 1a de Déniaper encàrrec i segons mercat. Aprox. 1kg.
- Gamba roja de Dénia cuita o planxa180€/kg.min. 150gr.
- “Cigala” de llotja planxa o cuita150€/kg.min. 200gr.
- Mariscos frescos variats150€/kg.min. 1/2 kg.
- Carpaccio de peix – Mussola – gran16,50€
- Carpaccio de peix – Mussola – menut9,50€
- Carpaccio de llomello ibèric amb vinagreta de mostassa9,50€
- Fregit gran de peixet-calamar-puntilletes24€
- Fregit menut de peix-calamar-puntilletes13,50€
- Tonyina trossejada en salsa d’all-julivert16,50€
- Polp “sec”16,50€
- Tellines de la nostra badia13,50€
- Ous de sépia amb salseta d’all-julivert9,50€
- Sepionets a la planxa13,50€
- Sèpia a la planxa13,50€
- Calamar a la planxa o a l’andalusa13,50€
- Bacallar en tempura13,50€
- Calamars a la romana9,50€
- Peixet fregit9,50€
- Puntilletes o calamarets a l’andalusa9,50€
- Clòtxines marinera9,50€
- Plat de pernil ibèric21€100gr.
- Croquetes de pernil i beixamel1,50€ per unitatmin. 4
- Mandonguilles de carn1,50€ per unitatmin. 4
- Filet d’Anxova 0’0 amb tomaca2,50€ per unitatmin. 4
- Escabetx de caballa o bonyítol8,50€segons mercat
- Tosta de formatge fresc amb eriçó i vinagreta de mostassa i mel4,50€
- “Bisque” / Crema de Galera i “cigales”9,50€
- Crema de verdures de temporada6,50€
- Gaspatxo andalús6,50€
- Meló amb pernil9,50€
- Espàrrecs amb 2 salses9,50€
- Ensalada de brots, fruits secs, formatge fresc amb vinagreta de mostassa i mel9,50€
- Ensalada Mena9,50€mixta amb pernil, formatge i cranc
- Ensalada mixta7,50€normal amb tonyina, ou, espàrrec i dacsa
- Ensalada valenciana5,40€normal
Arroces y
fideos
arroces-fideos
- Gaspatxo de peix / mariner15€per encàrrec
- Fideuà de carn i cigrons16,50€
- Fideuà de peix18€
- Fideus rosetjats / negres13,50€
- Paella d’espinacs i aladroc16,50€
- Paella de bacallar, ceba i pebrera16,50€
- Paella de marisc21€
- Paella mixta18€
- Paella de verdures13,50€
- Paella valenciana16,50€
- Arròs sec o melós de carabassa, carxofa i costelleta16,50€
- Arròs melós de gramàntol i tótena24€
- Arròs melós de rap i vieira21€
- Arròs sec o melós de “ratjà” i alls tendres21€
- Arròs sec o melós de sépia i carxofa16,50€
- Arròs sec o melós de calamar i flor-i-col16,50€
- Arròs sec o melós del “Senyoret”16,50€
- Arròs Negre13,50€
- Arròs a Banda13,50€
NOTA: Màxim 2 arrossos / deus diferents per taula amb reserva i “encàrrec”
Pescados
pescados
- Llobarro, Daurada (Orada) o Déntol salvatges a la sal75€/kg.per encàrrec i segons pes de la peça
- Mero salvatge de la nostra badia amb els seus cornes (“torreznos”)33€
- Sarsuela de la Casa29€
- Graellada de peix i marisc29€
- Bacallar en tempura o al vapor amb salsa de taronja18€
- Emperador a la planxa amb salseta d’all-julivert16,50€
- Tonyina a la planxa amb salseta d’all-julivert21€
- Rap a la marinera29€
- Rap a la planxa22,50€
- Llenguado a la planxa21€
- Rèmol a la planxa24€
- Moll de la badia a la planxa o fregit18€
- Llucet de la badia a la plancha o fregit18€
- Dèntol salvatge a la planxa o esquena33€
- Llobarro o Daurada (Orada) salvatge a la planxa o esquena27€
- Dorada (també Orada) de viver a l’esquena18€
- Llobarro de viver a l’esquena19,50€
Tots els plats van acompanyats amb guarnició del dia
Carnes
carnes
- Entrecot de Vaca “Casina” Asturiana – “Vacus”29€300gr.
- Costelles de corder18€
- Rellom de “vedella” (o tb jónec) a la planxa24€
- Entrecot de “vedella” (o tb jónec) a la planxa19,50€
Tots els plats van acompanyats amb guarnició del dia
Salses opcionals de formatge blau o al pebre (suplement 3€)
PA I COBERT 2´40 € IVA inclós