Tots els plats van acompanyats amb guarnició del dia
Entrants
- Ensalada valenciananormal
- Amanida mixtanormal + tonyina, ou, espàrrec i blat de moro
- Amanida Menamixta + pernil, formatge i cranc
- Amanida de brots amb fruita seca, formatge fresc i panses amb amaniment de mostassa i mel
- Espàrrecs 2 salses
- Meló amb pernil
- Gaspatxo andalús
- Crema de verdures de temporada
- Bisqué / Crema de Galera i Llagostí
- Torrada de formatge fresc amb eriçó i vinagreta de mostassa i mel
- Escabetxa de verat o bonicsegons mercat
- Filet d'Anxova 0'0 amb tomàquetmin. 4
- Mandonguilles de carnmin. 4
- Croquetes de pernil i beixamelmin. 4
- Plat de pernil ibèric100gr.
- Musclos marinera
- Punta o enderrocs a l'andalusa
- Peixet fregit
- Calamars a la romana
- Bacallà en tempura
- Calamar a la planxa o Andalusa
- Sípia a la planxa
- Sepionets a la planxa
- Ou de sípia amb salseta d'all-julivert
- Tellines de la nostra badia
- Pop “sec”
- Tonyina trossejada amb salseta d'all-julivert
- Fritura petita de peixet-calamar-punta
- Fritura gran de peixet-calamar-punta
- Carpaccio de llom ibèric amb vinagreta de mostassa
- Carpaccio de peix – Mussola – petit
- Carpaccio de peix – Mussola – gran
- Mariscs frescos variatsmin. 1/2 kg.
- Escamarlan de llotja planxa o cuitamin. 200gr.
- Gamba vermella de Dénia cuita o planxamin. 150gr.
- Gamba gran de 1a de Déniaper encàrrec i segons mercat. Aprox. 1kg.
- Llagosta i llamàntol cuit o planxa segons pes i mercat
- Quisquilla cuita o planxa120gr
- Ostres de viver valencianesmin. 2
- Zamburiñas i Navalles fresques a la planxa amb salseta d'all-julivert
- Percebes – Nècores, etc…
Arrossos i Fideus
NOTA: Màxim 2 arrossos / deus diferents per taula amb reserva i “encàrrec”
- Arròs a Banda
- Arròs Negre
- Arròs sec o melós de “Senyoret”
- Arròs sec o melós de calamar i coliflor
- Arròs sec o melós de sípia i carxofa
- Arròs sec o melós de ratlla i alls tendres
- Arròs melós de rap i vieira
- Arròs melós amb llamàntol i tòtena
- Arròs sec o melós de carbassa, carxofa i costella
- Paella valenciana
- Paella de verdures
- Paella mixta
- Paella de marisc
- Paella de bacallà, ceba i pebrot
- Paella d'espinacs i seitons
- Fideus Rosetjats / Negres
- Fideuà de peix
- Fideuà de carn i cigrons
- Gaspatxo marinerper encàrrec
Peixos
- Llobarro de viver a l'esquena
- Daurada de viver a l'esquena
- Lubina o daurada salvatge a la planxa o esquena
- Dentol salvatge a la planxa o esquena
- Peix de la badia a la planxa o fregida
- Moll de la badia a la planxa o fregit
- Rodaball a la planxa
- Llenguado a la planxa
- Rap a la planxa
- Rap a la marinera
- Tonyina a la planxa amb salseta d'all-julivert
- Emperador a la planxa amb salseta d'all-julivert
- Bacallà en tempura o al vapor amb salsa de taronja
- Graellada de peix i marisc
- Sarsuela de la Casa
- Mero Salvatge de la nostra badia amb les seves torresnes
- Lubina, Daurada o Dèntol salvatges a la salper encàrrec i segons pes de la peça
Carns
Tots els plats van acompanyats amb guarnició del dia
Salses opcionals de formatge blau o al pebre (suplement 3€)
PA I COBERT 2´40 € IVA inclós
- Entrecot a la planxa
- Filet a la planxa
- Xuletes de xai
- Entrecot de Vaca “Casina” Asturiana – “Vacus”300gr