Restaurante Mena

Telf: 965 78 09 43

|
top

Entrants

entrantes
  • Percebes – Nècores, etc …
    (per encàrrec, segons mercat
  • “Zamburiñas” i Navalles fresques a la planxa amb salseta d’all-julivert
    segons pes-mida
  • Ostres de viver valencianes
    4,20€ preu per unitat
    min. 2
  • Gambeta cuita o planxa
    16,50€
    120gr.
  • “Llagosta” i “gramàntol” bullit o planxa segons pes i mercat
    aporx. 1k. 130€
  • Gamba gran de 1a de Dénia
    per encàrrec i segons mercat. Aprox. 1kg.
  • Gamba roja de Dénia cuita o planxa
    180€/kg.
    min. 150gr.
  • “Cigala” de llotja planxa o cuita
    150€/kg.
    min. 200gr.
  • Mariscos frescos variats
    150€/kg.
    min. 1/2 kg.
  • Carpaccio de peix – Mussola – gran
    16,50€
  • Carpaccio de peix – Mussola – menut
    9,50€
  • Carpaccio de llomello ibèric amb vinagreta de mostassa
    9,50€
  • Fregit gran de peixet-calamar-puntilletes
    24€
  • Fregit menut de peix-calamar-puntilletes
    13,50€
  • Tonyina trossejada en salsa d’all-julivert
    16,50€
  • Polp “sec”
    16,50€
  • Tellines de la nostra badia
    13,50€
  • Ous de sépia amb salseta d’all-julivert
    9,50€
  • Sepionets a la planxa
    13,50€
  • Sèpia a la planxa
    13,50€
  • Calamar a la planxa o a l’andalusa
    13,50€
  • Bacallar en tempura
    13,50€
  • Calamars a la romana
    9,50€
  • Peixet fregit
    9,50€
  • Puntilletes o calamarets a l’andalusa
    9,50€
  • Clòtxines marinera
    9,50€
  • Plat de pernil ibèric
    21€
    100gr.
  • Croquetes de pernil i beixamel
    1,50€ per unitat
    min. 4
  • Mandonguilles de carn
    1,50€ per unitat
    min. 4
  • Filet d’Anxova 0’0 amb tomaca
    2,50€ per unitat
    min. 4
  • Escabetx de caballa o bonyítol
    8,50€
    segons mercat
  • Tosta de formatge fresc amb eriçó i vinagreta de mostassa i mel
    4,50€
  • “Bisque” / Crema de Galera i “cigales”
    9,50€
  • Crema de verdures de temporada
    6,50€
  • Gaspatxo andalús
    6,50€
  • Meló amb pernil
    9,50€
  • Espàrrecs amb 2 salses
    9,50€
  • Ensalada de brots, fruits secs, formatge fresc amb vinagreta de mostassa i mel
    9,50€
  • Ensalada Mena
    9,50€
    mixta amb pernil, formatge i cranc
  • Ensalada mixta
    7,50€
    normal amb tonyina, ou, espàrrec i dacsa
  • Ensalada valenciana
    5,40€
    normal

Arroces y
fideos

arroces-fideos
  • Gaspatxo de peix / mariner
    15€
    per encàrrec
  • Fideuà de carn i cigrons
    16,50€
  • Fideuà de peix
    18€
  • Fideus rosetjats / negres
    13,50€
  • Paella d’espinacs i aladroc
    16,50€
  • Paella de bacallar, ceba i pebrera
    16,50€
  • Paella de marisc
    21€
  • Paella mixta
    18€
  • Paella de verdures
    13,50€
  • Paella valenciana
    16,50€
  • Arròs sec o melós de carabassa, carxofa i costelleta
    16,50€
  • Arròs melós de gramàntol i tótena
    24€
  • Arròs melós de rap i vieira
    21€
  • Arròs sec o melós de “ratjà” i alls tendres
    21€
  • Arròs sec o melós de sépia i carxofa
    16,50€
  • Arròs sec o melós de calamar i flor-i-col
    16,50€
  • Arròs sec o melós del “Senyoret”
    16,50€
  • Arròs Negre
    13,50€
  • Arròs a Banda
    13,50€

NOTA: Màxim 2 arrossos / deus diferents per taula amb reserva i “encàrrec”

Pescados

pescados
  • Llobarro, Daurada (Orada) o Déntol salvatges a la sal
    75€/kg.
    per encàrrec i segons pes de la peça
  • Mero salvatge de la nostra badia amb els seus cornes (“torreznos”)
    33€
  • Sarsuela de la Casa
    29€
  • Graellada de peix i marisc
    29€
  • Bacallar en tempura o al vapor amb salsa de taronja
    18€
  • Emperador a la planxa amb salseta d’all-julivert
    16,50€
  • Tonyina a la planxa amb salseta d’all-julivert
    21€
  • Rap a la marinera
    29€
  • Rap a la planxa
    22,50€
  • Llenguado a la planxa
    21€
  • Rèmol a la planxa
    24€
  • Moll de la badia a la planxa o fregit
    18€
  • Llucet de la badia a la plancha o fregit
    18€
  • Dèntol salvatge a la planxa o esquena
    33€
  • Llobarro o Daurada (Orada) salvatge a la planxa o esquena
    27€
  • Dorada (també Orada) de viver a l’esquena
    18€
  • Llobarro de viver a l’esquena
    19,50€

Tots els plats van acompanyats amb guarnició del dia

Carnes

carnes
  • Entrecot de Vaca “Casina” Asturiana – “Vacus”
    29€
    300gr.
  • Costelles de corder
    18€
  • Rellom de “vedella” (o tb jónec) a la planxa
    24€
  • Entrecot de “vedella” (o tb jónec) a la planxa
    19,50€

Tots els plats van acompanyats amb guarnició del dia

Salses opcionals de formatge blau o al pebre (suplement 3€)

PA I COBERT 2´40 € IVA inclós

Carta de
vinos

Et presentem la nostra carta de vins

 

Reservas
965 78 09 43