Menú dénia per l'unesco

  • Salaons: Mojama, ou i Anxoa
  • Torrada d'eriçó amb formatge fresc i vinagreta de mostassa i mel
  • Carpaccio de “Pop sec”
  • Ous de Sípia a la planxa amb la seva picaeta d'oli, all i julivert
  • Fritura de “Peixets diversos”
  • La nostra Famosa Gamba Vermella “cuita”. (100gr.)

ARROSSOS A TRIAR: (MIN. 2 PERS.)

El més Senzill, Reconegut i Saborós Arròs a banda …o Negre, si ho desitja.

  • Arrossos "secs o melosos":
  • ...de Sípia i Carxofa
  • …de Ratjá i alls tendres
  • …de Tòtena i Viera
  • …de Carabassa, costelleta i Coliflor
  • Els nostres Apreciats “Fideus Rosetjats”

POSTRES

  • Assortiment de Postres variades de la Casa
  • Cafès, infusions, etc…
  • Misteleta tradicional o tinta o escumós dolç

54€
IVA inclòs …beguda a part

Arrossos i Fideus

(min. 2 pers.)

Màxim 2 arrossos/fideus diferents per taula amb reserva i “encàrrec”.
PA I COBERT 2,70 € IVA inclòs

  • Arròs a Banda15,00€
  • Arròs Negre15,00€
  • Arròs sec o melós de “Senyoret”18,00€
  • Arròs sec o melós de sípia i carxofa18,00€
  • Arròs sec o melós de calamar, coliflor i musclo21,00€
  • Arròs sec o melós de ratlla i alls tendres21,00€
  • Arròs melós de rap i vieira24,00€
  • Arròs melós amb llamàntol i tòtena27,00€
  • Arròs sec o melós de carbassa, carxofa i costella18,00€
  • Gaspatxo mariner18,00€
    per encàrrec
  • Paella valenciana18,00€
  • Paella de verdures18,00€
  • Paella mixta21,00€
  • Paella de marisc24,00€
  • Paella de bacallà, pebrot i coliflor21,00€
  • Paella d'espinacs i seitons18,00€
  • Fideus Rosetjats / Negres15,00€
  • Fideuà de peix21,00€
  • Fideuà de carn, pebrot i cigrons18,00€
    per encàrrec

Entrants

  • Amanida valenciana7,50€
    normal
  • Amanida mixta9,00€
    normal + tonyina, ou, espàrrec i blat de moro
  • Amanida Mena12,00€
    mixta + pernil, formatge i cranc
  • Amanida de brots amb fruits secs, formatge fresc i panses amb amaniment de mostassa i mel12,00€
  • Espàrrecs 2 salses12,00€
  • Meló amb pernil12,00€
  • Gaspatxo andalús7,50€
  • Bisqué / Crema de Galera i Llagostí12,00€
  • Torrada de formatge fresc amb eriçó i vinagreta de mostassa i mel5,50€
  • Escabetxa de verat o bonic9,00€
    segons mercat
  • Filet d'Anxova 0'0 amb tomàquet2,90€ per unitat
    min. 4
  • Mandonguilles de carn2,10€ per unitat
    min. 4
  • Tomàquet del Terreny amb ventresca i salaons7,50 € per persona
    min. 4
  • Plat de pernil ibèric1/2 ració: 15,00€ | 21,00€
    100gr.
  • Musclos marinera9,50€
    100gr.
  • Runes a l'andalusa “Calamarcito trossejat”12,00€
  • Peixet fregit12,00€
  • Calamars a la romana12,00€
  • Bacallà en tempura1/2 ració: 9,00€ | 13,50€
  • Calamar a la planxa o Andalusa15,00€
  • Sípia a la planxa15,00€
  • Sepionets a la planxa15,00€
  • Ou de sípia amb salseta d'all-julivert1/2 ració: 7,20€ | 12,00€
  • Tellines de la nostra badia15,00€
  • Pop “sec”1/2 ració: 12,00€ | 18,00€
  • Tonyina trossejada amb salseta d'all-julivert18,00€
  • Fritura petita de peixet-calamar-punta15,00€
  • Fritura gran de peixet-calamar-punta29,00€
  • Carpaccio de llom ibèric amb vinagreta de mostassa9,50€
  • Carpaccio de peix – Mussola – petit9,50€
  • Carpaccio de peix – Mussola – gran18,00€
  • Mariscs frescos variats150,00€/kg.
    min. 1/2 kg.
  • Escamarlan de llotja planxa o cuita150,00€/kg.
    min. 200gr.
  • Gamba vermella de Dénia cuita o planxa180,00€/kg.
    min. 150gr.
  • Gamba gran de 1a de Dénia240,00€ Aprox. 1kg.
    per encàrrec i segons mercat.
  • Llagosta i llamàntol cuit o planxa 150,00€ Aprox. 1kg.
    segons pes i mercat
  • Quisquilla cuita o planxa18,00€
    120gr
  • Ostres de viver valencianes4,80€
    min. 2
  • Zamburiñas i Navalles fresques a la planxa amb salseta d'all-julivert3,50€ aprox.
    (segons pes-mida)
  • Percebes – Nècores, etc…per encàrrec, segons mercat

Peixos

Tots els plats van acompanyats per guarnició del dia

  • Llobarro de viver a l'esquena21,00€
  • Daurada de viver a l'esquena21,00€
  • Lubina salvatge a la planxa o esquena29,00€
  • Dentol salvatge a la planxa o esquena33,00€
  • Peix de la badia a la planxa o fregida19,00€
  • Moll de la badia a la planxa o fregit19,00€
  • Rodaball a la planxa24,00€
  • Llenguado a la planxa24,00€
  • Rap a la planxa24,00€
  • Rap a la marinera33,00€
  • Tonyina a la planxa amb salseta d'all-julivert27,00€
  • Emperador a la planxa amb salseta d'all-julivert19,00€
  • Bacallà en tempura o al vapor amb salsa de taronja21,00€
  • Graellada de peix i marisc33,00€
    sense guarnició
  • Sarsuela de la Casa33,00€
    sense guarnició
  • Mero Salvatge de la nostra badia amb les seves torresnes33,00€
  • Lubina, Daurada o Dèntol salvatges a la sal90,00€/aprox. 1kg.
    per encàrrec i segons pes de la peça

Carns

Tots els plats van acompanyats per guarnició del dia

Salses opcionals de formatge blau o al pebre (3 € suplement)

  • Entrecot a la planxa24,00€
  • Filet a la planxa27,00€
  • Xuletes de xai22,50€
  • Entrecot de Vaca Vella Madurada33,00€
    300gr

Racions per a Xiquets

* Tots els plats amb patates fregides

  • Mandonguilles amb salsa de tomàquet9,00€
  • Croquetes de beixamel i pernil9,00€
  • Calamars a la romana9,00€
  • Escalop de pollastre12,00€
  • Filet d'Emperador12,00€

Carta de Vins

Et presentem la nostra carta de vins

Veure carta de vins