Tots els plats van acompanyats per guarnició del dia
Menú dénia per l'unesco
- Salaons: Mojama, ou i Anxoa
- Torrada d'eriçó amb formatge fresc i vinagreta de mostassa i mel
- Carpaccio de “Pop sec”
- Ous de Sípia a la planxa amb la seva picaeta d'oli, all i julivert
- Fritura de “Peixets diversos”
- La nostra Famosa Gamba Vermella “cuita”. (100gr.)
ARROSSOS A TRIAR: (MIN. 2 PERS.)
El més Senzill, Reconegut i Saborós Arròs a banda …o Negre, si ho desitja.
- Arrossos "secs o melosos":
- ...de Sípia i Carxofa
- …de Ratjá i alls tendres
- …de Tòtena i Viera
- …de Carabassa, costelleta i Coliflor
- Els nostres Apreciats “Fideus Rosetjats”
POSTRES
- Assortiment de Postres variades de la Casa
- Cafès, infusions, etc…
- Misteleta tradicional o tinta o escumós dolç
54€
IVA inclòs …beguda a part
Arrossos i Fideus
(min. 2 pers.)
Màxim 2 arrossos/fideus diferents per taula amb reserva i “encàrrec”.
PA I COBERT 2,70 € IVA inclòs
- Arròs a Banda
- Arròs Negre
- Arròs sec o melós de “Senyoret”
- Arròs sec o melós de sípia i carxofa
- Arròs sec o melós de calamar, coliflor i musclo
- Arròs sec o melós de ratlla i alls tendres
- Arròs melós de rap i vieira
- Arròs melós amb llamàntol i tòtena
- Arròs sec o melós de carbassa, carxofa i costella
- Gaspatxo marinerper encàrrec
- Paella valenciana
- Paella de verdures
- Paella mixta
- Paella de marisc
- Paella de bacallà, pebrot i coliflor
- Paella d'espinacs i seitons
- Fideus Rosetjats / Negres
- Fideuà de peix
- Fideuà de carn, pebrot i cigronsper encàrrec
Entrants
- Amanida valenciananormal
- Amanida mixtanormal + tonyina, ou, espàrrec i blat de moro
- Amanida Menamixta + pernil, formatge i cranc
- Amanida de brots amb fruits secs, formatge fresc i panses amb amaniment de mostassa i mel
- Espàrrecs 2 salses
- Meló amb pernil
- Gaspatxo andalús
- Bisqué / Crema de Galera i Llagostí
- Torrada de formatge fresc amb eriçó i vinagreta de mostassa i mel
- Escabetxa de verat o bonicsegons mercat
- Filet d'Anxova 0'0 amb tomàquetmin. 4
- Mandonguilles de carnmin. 4
- Tomàquet del Terreny amb ventresca i salaonsmin. 4
- Plat de pernil ibèric100gr.
- Musclos marinera100gr.
- Runes a l'andalusa “Calamarcito trossejat”
- Peixet fregit
- Calamars a la romana
- Bacallà en tempura
- Calamar a la planxa o Andalusa
- Sípia a la planxa
- Sepionets a la planxa
- Ou de sípia amb salseta d'all-julivert
- Tellines de la nostra badia
- Pop “sec”
- Tonyina trossejada amb salseta d'all-julivert
- Fritura petita de peixet-calamar-punta
- Fritura gran de peixet-calamar-punta
- Carpaccio de llom ibèric amb vinagreta de mostassa
- Carpaccio de peix – Mussola – petit
- Carpaccio de peix – Mussola – gran
- Mariscs frescos variatsmin. 1/2 kg.
- Escamarlan de llotja planxa o cuitamin. 200gr.
- Gamba vermella de Dénia cuita o planxamin. 150gr.
- Gamba gran de 1a de Déniaper encàrrec i segons mercat.
- Llagosta i llamàntol cuit o planxasegons pes i mercat
- Quisquilla cuita o planxa120gr
- Ostres de viver valencianesmin. 2
- Zamburiñas i Navalles fresques a la planxa amb salseta d'all-julivert(segons pes-mida)
- Percebes – Nècores, etc…
Peixos
- Llobarro de viver a l'esquena
- Daurada de viver a l'esquena
- Lubina salvatge a la planxa o esquena
- Dentol salvatge a la planxa o esquena
- Peix de la badia a la planxa o fregida
- Moll de la badia a la planxa o fregit
- Rodaball a la planxa
- Llenguado a la planxa
- Rap a la planxa
- Rap a la marinera
- Tonyina a la planxa amb salseta d'all-julivert
- Emperador a la planxa amb salseta d'all-julivert
- Bacallà en tempura o al vapor amb salsa de taronja
- Graellada de peix i mariscsense guarnició
- Sarsuela de la Casasense guarnició
- Mero Salvatge de la nostra badia amb les seves torresnes
- Lubina, Daurada o Dèntol salvatges a la salper encàrrec i segons pes de la peça
Carns
Tots els plats van acompanyats per guarnició del dia
Salses opcionals de formatge blau o al pebre (3 € suplement)
- Entrecot a la planxa
- Filet a la planxa
- Xuletes de xai
- Entrecot de Vaca Vella Madurada300gr
Racions per a Xiquets
* Tots els plats amb patates fregides
- Mandonguilles amb salsa de tomàquet
- Croquetes de beixamel i pernil
- Calamars a la romana
- Escalop de pollastre
- Filet d'Emperador