Restaurante Mena

Telf: 965 78 09 43

|
top

Vam
salpar en
1959

El nostre benvolgut restaurant obre en 1959 per Sr. Diego Mena Llorca i María Cuesta Llidó, juntament amb els seus fills Diego Mena Cuesta (alma mater), María i Vicenta. En aquells dies era una barraca feta de cañizos. En 1960 ja tenia una part coberta i la resta continuava sent de canyes. A diferents altures, segons ens anava deixant el penya-segat.

En els nostres primers anys, preparàvem les nostres paelles a l'aire lliure... Imagineu-vos el complicat que era cuinar amb llenya a l'aire lliure, perquè ja saben el vent que bufa per aquí.

Diego Mena Cuesta juntament amb la seva esposa Josefa Larrosa Navarro van crear la tercera generació que està al seu servei i lliurament, Diego, María, Mónica i Natividad.

El nostre vaixell, així com solem cridar-li, està situat en ple penya-segat, al final dels Giris. Cada dia salpem amb nous clients i amics als quals ens agrada fer sentir com a casa... Perquè com deia el fundador, sens dubte on millor es menja és a la seva casa i després en aquesta.

Don Diego ja ho deia: “El Mena val la pena” Sabeu per què? Perquè tots els dies treballem amb il·lusió per a oferir-vos un tracte familiar i pròxim. Perquè la nostra cuina és la de sempre, feta amb amor i utilitzant sempre el millor producte que ens ofereix la mar. I perquè ens trobem en un entorn privilegiat al qual tenim un total agraïment i respecte... El Mediterrani dianense.

Restaurante Mena

Como
a casa

Compartir un menjar al Mena és molt més que gaudir dels nostres plats... És fer família, és sentir les arrels mediterrànies, és presumir del que som. Ens encanta fer-te sentir com a casa i que acabis formant part d'aquesta família!

El nostre objectiu és fer-te gaudir al màxim perquè quan tornis a terra ja estiguis desitjant de nou tornar a salpar amb nosaltres.

Left Parallax Background Element

Les
Rotes

El nostre vaixell està situat en un lloc únic, Les Rotes. Es tracta de la zona de costa del sud de Dénia, que va transformant-se a poc a poc des de la arena de la Marineta Cassiana fins als penya-segats. Al mig, cales de roca que formen petites badies, recessos d'aigua cristal·lina plens de vida, com la Punta Negra. Les Rotes és una de les zones més belles de Dénia, que ha rebut visitants des de fa dècades. Reserva marina, i lloc on s'albiren cetacis i moltíssimes espècies d'ocells.

Enclavament
paradisíac

Al final de Les Rotes, on el Montgó descendeix i es troba amb la mar, es troba el nostre restaurant. Al costat de la cala de Les Arenetes, i amb el Cap de Sant Antoni al fons. La Torre del Gerro ens vigila des de l'alt, igual que feia amb els pirates en el segle XVI. La immensa mar davant nosaltres, i també, en el nostre plat.
Left Parallax Background Element