
A
bord des de 1959
Juntament amb la seva dona Josefa Larrosa Navarro van crear la 3a generació que està al seu servei en l’actualitat, Diego, María, Mónica i Natividad.
Compartir un menjar a Mena és molt més que gaudir dels nostres plats... És fer família, és sentir les arrels mediterrànies, és presumir del que som. Ens encanta fer-te sentir com a casa i que acabes formant part d'aquesta família.

Horari
Menú
degustació 'Típic de Dénia'
ENTRANTS
Mojama y anxova 0’0 amb tomaca natural
Torrada d'eriçó amb formatge fresc i vinagreta de mostassa i mel
Fritura de peixest i enderrocs
Gambeta de Dénia segons mercat
PLAT PRINCIPAL
(Arrossos a triar, taula completa)
A banda / negre
Fideus rosetjats / negres
Meloso o sec de tótena y carxofa
Paella valenciana (pollastre, conill i verdures)
Sec o meloso de costelleta, carabassa i flor-i-col
POSTRE
Postre variant al centre o copa de la casa
30 € (IVA inclós, beguda a part)

La gamba roja de Dénia
